Spray- en stretchmethode bij Jan Strijker

OEKEN – Bij jan Strijker massage en hardlopen in Oeken kan men nu ook kennismaken met de spray- en stretchmethode; deze is ontstaan vanuit de triggerpoint therapie. De spray en stretchmethode zorgt ervoor dat spieren die door overbelasting of blessure verkort zijn weer op lengte komen. Dit gebeurt door sterke afkoeling waardoor de fascie, die om de spier zit, zich ontspant waardoor de spier veel verder gerekt kan worden dan het geval is bij een blessure. Naast de Fysiotape, waar Jan Strijker veel chronische blessures mee vermindert of oplost, is de spray- en stretchmethode een welkome aanvulling op de massages die hij geeft.

www.janstrijker.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.