Home / Hall / Tiener- en dameskledingbeurs groot succes

Tiener- en dameskledingbeurs groot succes

HALL – De tiener- en dameskledingbeurs van 9 april in hall was een groot succes, met maten vanaf 164 tot en met XL. Van de paskamers werd gretig gebruik gemaakt. Naast kleding en schoenen waren er ook sjaals, riemen en andere accessoires. De koffiehoek met overheerlijke lekkernijen maakte de beurs compleet. De opbrengst kwam ten goede aan basisschool De Vossestaart. Vrijdag 15 oktober is er van 18.30 tot 20.30 uur weer een beurs, maar dan met winterkleding op dezelfde locatie aan de Dorpsstraat 40 in Hall.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.