Opendag De Immenwijk

HALL – Zoals bekend, ijvert de werkgroep The Hall Effect voor het behoud van basisschool De Vossestaart en peuterspeelzaal De Immenwijk voor Hall. In de afgelopen periode hebben zowel de school als de peuterspeelzaal uitgebreid aandacht gevraagd voor het voortbestaan. Dit heeft erin geresulteerd dat de politiek zich duidelijk heeft uitgesproken voor leefbaarheid van Hall en dat daarom de school en de peuterspeelzaal moeten blijven bestaan. Natuurlijk zijn de betrokken partijen blij met deze steun in de rug. De Immenwijk houdt daarom donderdag 22 april in de ochtend Open Huis. Geïnteresseerden kunnen dan een kijkje komen nemen en natuurlijk hun peuter inschrijven. Natuurlijk kan men ook kennis maken met De Vossestaart. In het onderwijsconcept staan veiligheid, geborgenheid, vertouwen en aandacht voor leerprestaties centraal.

Immenwijk
E-mail. chaw@hetnet.nl
Tel. 06 – 53165804

De Vossestaart
E-mail. vossestaart@archipelprimair.nl
Tel. 06 – 13681714
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.