Home / Eerbeek / Een geslaagd Rode Kruis weekend

Een geslaagd Rode Kruis weekend

EERBEEK/HALL/LOENEN – De Rode Kruis afdeling Eerbeek-Hall-Loenen is het weekend van 9 tot en met 12 april met 25 gasten en vijftien vrijwilligers naar Lemele geweest; zij werden gebracht en gehaald met de Happy Bus Day en de Rode Kruis bus. Het weer was wel koud, maar van een wandeling kon men toch genieten. De vrijwilligers zorgden ervoor dat de gasten verpleegd en verzorgd werden en dat ook de inwendige mens niet vergeten werd. Vrijdag gaf de heer Dijkman uitleg hoe klompen handmatig worden gemaakt. Zaterdag zijn de gasten naar de Zorgboerderij met varkens in Lemele geweest en ’s avonds was het feest; de Folklorische Dansgroep uit Hellendoorn maakte er een feestavond van. Op zondag is er gewandeld en hebben de gasten een busrit gemaakt. Het weekend werd afgesloten met zang, bingo en een verloting.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.