Geslaagde EHBO-ers op de Vogelaar

DIEREN – Alle kinderen van groep 7 en 8 van basisschool De Vogelaar in Dieren hebben hun Jeugd EHBO diploma gehaald. Ze hebben veel geleerd, zoals de vijf belangrijke punten, de Rautek greep, De Hymlich Greep, de Stabiele zijligging, de behandeling van drie soorten gif (bijtend gif, niet bijtend gif, petroleum producten), verbanden, een mitella aanleggen en hoe ze 1-1-2 moeten bellen. Hun EHBO lerares Sonja Kapel heeft nu haar laatste klas. Na 25 jaar stopt ze ermee en heeft nu 50 klassen les gegeven. Sonja dacht dat er maar een paar kinderen zakten, maar ze slaagden toch allemaal. Alle 31 kinderen zijn nu geregistreerd bij het Oranje Kruis als EHBO-ers. Donderdag kregen zij hun diploma uitgereikt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.