Home / Dieren / Gazelle Nieuwland begroet 400ste lid

Gazelle Nieuwland begroet 400ste lid

DIEREN – De zesjarige Niels Bouwman uit Dieren wachtte woensdag een mooie verrassing tijdens de training voor kinderen; daar kreeg hij een prachtige voetbal omdat hij het 400ste lid is bij voetbalvereniging Gazelle Nieuwland in Dieren.

De talentvolle Niels kreeg uit handen van penningmeester Ton Vissers de bal aangereikt, omringd door zijn enthousiaste medespelers en de trainersgroep, onder leiding van Harrie Koenders. Ook Daniël, de oudere broer van Niels, voetbalt bij Gazelle Nieuwland.
De vereniging groeit de laatste jaren snel, mede dankzij het goede jeugdbeleid. Als onderdeel daarvan verzorgen jonge spelers van Gazelle zelf en studenten van het Cios de trainingen. Gazelle Nieuwland is sinds afgelopen jaar aangemerkt als Calibris-leerbedrijf. De trainingen lopen komende maand nog volop door.
Wie wil komen kijken en meetrainen, is van harte welkom. Ook vrouwen en meisjes zijn van harte welkom, Gazelle heeft een sterk damesteam en bij de pupillen voetballen steeds meer meisjes.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.