Obs De Arnhorst onthult eerbetoon

VELP – 160 leerlingen van basisschool De Arnhorst uit Velp maakten donderdag een uitstapje naar De Spelerij in Dieren, uit nood, want de school wordt gerenoveerd en uitgebreid.
In navolging van het vier bouwmiddagen durende project met alle leerlingen over ontwerp en bouw, werd ook een onthulling gedaan. De bouwheer van de school in 1912, Jhr. Mr. H.M. van der Wijck, kreeg een eerbetoon; midden op het Burgemeester Brandtplein onthulde het docententeam symbolisch een bordje ter nagedachtenis aan de bouwheer van het schoolgebouw. De school roept vanaf de start van de bouw ‘we maken van de nood een deugd’. Want met z’n allen naar De Spelerij gaan, is geen straf.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.