Landgoed Rhederhof wint 1 miljoen

RHEDEN – Landgoed Rhederhof in Rheden won woensdag de finale van SBS6-programma Het Mooiste Pand van Nederland en daarmee één miljoen euro voor een grondige opknapbeurt. Het pand in Rheden kreeg de meeste sms-jes en telefoontjes en liet daarmee Herberg De Waakzaamheid in Koog aan de Zaan achter zich.
Het was woensdag een groot feest bij het landhuis, honderden belangstellenden waren naar Rhederhof gekomen om de initiatiefnemers van het pand aan te moedigen. Carsten, eigenaar van landgoed Rhederhof, gaat het landhuis opknappen en stelt het pand in de toekomst beschikbaar voor trouwerijen, en Carsten zelf, touwt er als eerste.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.