Schetssafari op De Hoge Veluwe

REGIO – Nationaal Park De Hoge Veluwe staat in mei decor voor een heuse Schetssafari. Onder deskundige leiding van kunstenares Marian Mijnhardt en boswachter Henk Ruseler ontdekken de deelnemers het Park op een geheel andere wijze. Gewapend met potlood en papier biedt deze safari voor zowel beginner als gevorderde de mogelijkheid prachtige schetsen in de natuur te maken. De safari begint zaterdag 8 mei om 13.30 uur bij het bezoekerscentrum en eindigt rond 17.30 uur. De kosten bedragen 50 euro per persoon, inclusief de entree tot het Park, het parkeren van de auto en een hapje en drankje. Het schetsmateriaal dienen de deelnemers zelf mee te nemen. Reserveren is noodzakelijk en kan via e-mail. reserveringen@hogeveluwe.nl of via tel. 0900 – 4643835.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.