Nieuwe spirit bij Dames 1 v.v. Oeken

OEKEN – Al decennia lang kent voetbalvereniging Oken een vrouwenafdeling. Deze vrouwenafdeling heeft altijd op redelijk niveau gevoetbald in de regio en daarbuiten. Het huidige seizoen werd voor de Oeken dames gekenmerkt door enkele tegenslagen. Om de tegenslagen het hoofd te kunnen bieden, was het nodig opnieuw rust en vertrouwen in het team te krijgen. De trainer van de A1 werd aangesteld als nieuwe trainer van de dames 1 en het team deed een stapje terug van de derde naar de vierde klasse. In deze klasse konden de dames weer het plezier in het voetbal terug vinden. Dit was essentieel voor de spirit; er wordt weer gevoetbald. De dames en de trainer zien weer genoeg perspectief om volgend seizoen hoge ogen te gooien in de vierde klasse. Met deze ambitie bestaat tevens de behoefte de selectie uit te breiden. Belangstellenden kunnen vrijblijvend langskomen tijdens de trainingsavonden. Minimale leeftijd is vijftien jaar om bij de Dames 1 mee te spelen. Iedereen die jonger is, is van harte welkom in één van de (gemengde) jeugdteams. De dames 1 traint op maandag en woensdag van 19.30 tot 21.00 uur op sportpark de Overkant aan de Knoevenoordstraat.

Trainer dames 1, Eddy Vermaat
Tel. 06 – 10892838
E-mail. vermaat64@hetnet.nl

Elftalleider Nico Kooman
Tel. 0575 – 564898
E-mail. nico.kooman@hetnet.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.