Home / Eerbeek / Tapawingo op zoek naar lege flessen

Tapawingo op zoek naar lege flessen

EERBEEK – Alle jeugdleden van Scouting Tapawingo Eerbeek gaan zaterdag 24 april het dorp intrekken om zoveel mogelijk lege flessen in te zamelen. Deze inzameling maakt deel uit van geldacties die de vereniging voert om de 100-jarige verjaardag van Scouting Nederland optimaal te kunnen meemaken.

Het hoogtepunt van alle activiteiten is de Jubileum Jamboree in Roermond. Op een terrein van ruim 60 hectare komen in totaal 15.000 scouts samen om dit onvergetelijke kamp mee te maken. Uniek aan deze editie is de aanwezigheid van de Welpen (groep tussen de zeven en elf jaar) en de mix tussen land-, water- en luchtactiviteiten. Om de extra kosten voor dit kamp te drukken, zijn de scouts druk met allerlei klusjes en acties, waarvan deze statiegeldflessenactie één van de grotere is.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.