Kom pas kijken Doesburg geopend

DOESBURG – De peuterspeelzaal aan de van Brakellaan was gevestigd in het oude schoolgebouw de Bongerd. Even zag het er naar uit dat de peuterspeelzaal zou verdwijnen wegens afbraak van de Bongerd. Vorige week werd de nieuwe locatie geopend.

Coördinator peuterspeelzalen Carion locatie Doesburg, Margriet van Eeken, heeft hard geijverd (met ondersteuning van de raadsfracties) bij de gemeente Doesburg tot voortbestaan van deze wijkvoorziening. De gemeenteraad nam een positief besluit vanwege het feit dat er in Doesburg veel waarde wordt hecht aan educatie bij jonge kinderen en het belang van peuterspeelzalen om daar vorm aan geven. In elke wijk is dan ook een peuterspeelzaal te vinden waar kinderen in de leeftijd van 2.5 jaar – 4 jaar onder deskundige leiding kunnen spelen. De oplossing kwam in de vorm van een mooi lokaal in basisschool de Horizon in het park aan de Meipoortwal. Mooi geschilderd en opgeknapt vonden al het speelgoed, tafeltjes en stoeltjes hier hun plaats. Vrijdagmorgen was het zover dat het geopend kon worden. Alle peutertjes en hun ouders waren aanwezig om dit mee te maken. Aan Margriet van Eeken werd de eer gegeven om het lint door te knippen zodat iedereen de nieuwe locatie kon bekijken – foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.