Woensdagavond Nordic wandelingen

DIEREN – Dankzij de zomertijd houdt AVGelre in Dieren weer iedere woensdagavond een wandeling voor Nordic Walkers. Van 19.00 tot 20.30 uur wandelen zij in de bossen van de Veluwezoom. Verzameld wordt bij het clubhuis van Gelre aan de Kolonieweg in Dieren, waar na een warming-up direct het bos wordt in gelopen.
Iedere eerste en derde woensdag van de maand wordt er vanaf het clubhuis gezamenlijk gereden naar een ander aantrekkelijk vertrekpunt. Op 1 september is de laatste avondwandeling. Deelname is mogelijk voor iedereen die een basiscursus Nordic walking heeft gevolgd. Er wordt rekening gehouden met de conditie en de capaciteit van de lopers. Aanmelden is niet nodig.
Deelname voor leden van AVGelre is kosteloos. Andere deelnemers betalen 3,50 euro per keer. Huren van poles is mogelijk voor 2 euro per keer.

www.avgelre.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.