Fiets mee met De Vrienden van de Veluwerijders

REGIO – Toerfietsclub de Veluwerijders heeft naast het programma op de racefiets ook een afdeling voor recreanten: de Vrienden. Deze zijn op Tweede Paasdag aan hun nieuwe fietsseizoen begonnen. Iedere zondag wordt er om 10.00 uur gestart vanaf cafetaria Loman aan de Roodborstlaan in Dieren. Er wordt op een ‘gewone’ fiets gereden en het tempo ligt niet hoger dan 20 kilometer per uur. Er is een ruim aanbod aan afwisselende routes waarbij de afstanden variëren van 40 tot 60 kilometer. De tochten worden bij toerbeurt begeleid door ervaren fietsers. Geïnteresseerden mogen altijd een paar ritten meerijden om de sfeer te proeven.

Tel. 026 – 2617717
www.veluwerijders.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.