Vrijmarkt en open Podium

BRUMMEN – Op 30 april wordt er gewoon weer koninginnedag gevierd, ook in Brummen met hier het thema Vrijmarkt en Open Podium. Kleedjesmarkt, muziek en straattheater gezellig door elkaar. Iedereen die muziek wil maken, zelf gebakken koekjes wil verkopen, spulletjes van zolder wil aanbieden, goochelen, een toneelstukje opvoeren, liedjes ten gehore wil brengen, gedichten voordragen, een instrument bespelen of moppen wil tappen, kan naar de Vrijmarkt komen. Inschrijven voor het Open Podium kan ook voor een act/optreden op het podium en laat Brummen genieten. Van 12 tot en met 26 april zijn de plaatsbewijzen 9maximaal één per persoon) weer op te halen bij Super de Boer, zie ook de websites van de scholen, sportverenigingen en het Brummens weekblad. De deelnameformulieren zijn uitgedeeld op de Brummense basisscholen. De jury let op teamwork, lef, originaliteit, grappig en muzikaal zijn, ritmegevoel en leukst verklede act. Dit alles speelt zich af rondom café restaurant Concordia. Om 09.30 uur worden de kerkklokken geluid en gaan de vlaggen uit.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.