Voorjaarsreisje activiteitenclub gaat naar Groningen

BRUMMEN – De activiteitenclub van Stichting Welzijn Brummen zoekt het dit jaar hogerop en gaat naar Groningen. Kaas, klompen en glas staan centraal tijdens deze reis op woensdag 26 mei. Alle 55-plussers uit de gemeente Brummen zijn van harte welkom om deel te nemen aan de excursies bij een Kaas- en Klompenmakerij in Wildervank en Glasbazerij in Nieuwe Schans. Tussen de bezigheden door kan men genieten van een uitgebreide koffietafel en een kopje koffie met gebak. De groep vertrekt 26 mei om 18.15 uur vanaf Plein Vijf. Ook kan men in Eerbeek opstappen, om 08.30 uur bij Café Spoorzicht. Om ongeveer 19.00 uur is iedereen weer terug. De kosten bedragen 45 euro per persoon. Opgeven kan tot en met donderdag 29 april.

Tel. 0575 – 561988
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.