In weekend weer deel Pleijroute afgesloten

ARNHEM – Voor een betere doorstroming van het verkeer op de N325 Pleijweg / IJsseloordweg, kortweg Pleijroute, is de provincie Gelderland bezig deze route te verbreden. In april en mei worden in zes weekenden delen van de Pleijroute afgesloten voor het verkeer om de werkzaamheden uit te kunnen voeren.
Op vrijdagavond 16 april is de tweede weekendafsluiting. Vanaf 21.00 uur wordt de noordbaan van de N325, tussen het knooppunt Velperbroek en het Lange Water in de richting van Arnhem afgesloten voor verkeer. Op maandagochtend 19 april is de noordbaan vanaf 6.00 uur weer open.

Nabij knooppunt Velperbroek wordt in beide richtingen een extra rijstrook aangelegd. In combinatie met deze werkzaamheden wordt tevens groot onderhoud aan het asfalt uitgevoerd. In april en mei staan voor dit doel zes weekendafsluitingen gepland voor verschillende delen van de N325 Pleijroute.

Verkeersmaatregelen 2e weekend afsluiting
Gedurende de afsluiting wordt het doorgaande verkeer om Arnhem geleid vanaf knooppunt Velperbroek via de A12, A50 en A15 naar het knooppunt Ressen.
Lokaal verkeer met bestemming Arnhem wordt vanaf het knooppunt Velperbroek via de A12 en aansluiting Arnhem Noord [26] en Apeldoornseweg (N784) naar Arnhem geleid. De omleidingsroutes staan met borden aangegeven.

Bedrijventerrein IJsseloord 2 is gedurende het weekend van 16 tot en met 19 april, komende vanaf de Westervoortsedijk, bereikbaar vanaf het Lange Water en de IJsseloordweg.

Weekendafsluitingen
Er staan in totaal zes weekendafsluitingen (waarvan één reserveweekend) gepland op verschillende delen van de Pleijroute. De eerste afsluiting, van 9 tot en met 12 april op de zuidbaan is al uitgevoerd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.