Politie start onderzoek na inbraak in juwelierszaak

VELP – De politie is een onderzoek gestart naar een inbraak in een juwelierszaak aan de Hoofdstraat in Velp. Deze vond plaats op 14 april rond 02.05 uur.
Een raam werd geforceerd waarna men er vandoor ging met sieraden. De politie was snel ter plaatse en zag een auto (merk Audi) met hoge snelheid wegrijden in de richting van de Kennedylaan. De auto reed vervolgens de autosnelweg A12 (richting Utrecht) op; vanaf dat moment verdween de auto uit het zicht.
De politie heeft op de Hoofdstraat de nodige getuigen kunnen spreken; niettemin roept de politie iedereen op die iets weet of gehoord of gezien heeft, zich te melden op 0900-8844 of (als men anoniem wil blijven) contact op te nemen met Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.