Tieners gewond bij ongeval in Loenen

LOENEN – Bij een auto-ongeval op de Molenallee in Loenen zijn dinsdag de 33-jarige Apeldoornse bestuurder en drie tieners gewond geraakt. Zij zijn allen voor behandeling naar diverse ziekenhuizen in de regio overgebracht.

De aanrijding vond omstreeks 11.30 uur plaats op de onverharde Molenallee. De bestuurder, een vrijwilliger van een basisschool uit Loenen, was met medeweten van de school met drie leerlingen een boodschap wezen doen.

Op de terugweg ontstond door nog onbekende oorzaak een aanrijding, waarbij de auto tegen een boom botste. De bestuurder liep diverse botbreuken op. Van de drie tieners liep een 10-jarig meisje uit Beekbergen armletsel op. Een 12-jarige Zutphense raakte in het gezicht gewond door glassplinters en de laatste, een 10-jarig meisje uit Wenum Wiesel, liep kneuzingen op.
Leerlingen en onderwijzend personeel vingen de leerlingen op de plaats van de aanrijding op. De verkeersongevallendienst stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de aanrijding.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.