Insluiping en woninginbraak in Laag-Keppel

LAAG-KEPPEL – In een woning aan de Julianalaan in Laag-Keppel vond maandag een insluiping plaats. De dader probeerde er vandoor te gaan met een laptop, maar werd overlopen door de bewoonster. Niet veel later werd er een inbraak ontdekt bij een woning in de buurt, aan de Bernhardlaan. Het is niet duidelijk of hierbij wat werd weggenomen.

De insluiper was de woning aan de Julianalaan omstreeks 15.30 uur binnengekomen door een onafgesloten deur. De bewoonster trof de onbekende man aan in haar keuken, waar hij op dat moment een laptop meenam. De dader nam snel de benen en de bewoonster rende achter de man aan. De dader gooide de laptop weg en om vervolgens op een fiets richting de Jan de Jagerlaan te verdwijnen.
Omstreeks 17.00 uur ontdekte een bewoonster van de woning aan de Bernhardlaan de inbraak ontdekt. Men is binnengekomen door een raam te forceren. Het is onbekend of en welke spullen hier zijn weggenomen. De politie heeft beide zaken in onderzoek en is op zoek naar getuigen of tips. Men kan hiervoor bellen met 0900 – 8844.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.