Opbrengst kledingbeurs naar drie goede doelen

ELLECOM – De opbrengst van de tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs wordt besteed aan het goede doel. Dit keer worden twee lokale doelen gesteund. 300 Euro is geschonken aan een groep van 25 jongeren uit Ellecom en De Steeg. Zij gaan deze zomer naar Oekraïne om, samen met de stichting Helping Hands, een weeshuis te renoveren. De kosten van de reis betalen de jongeren deels zelf, de rest wordt bijeengebracht door sponsoracties en donaties. Tijdens de beurs verkochten de jongens en meiden koffie, ook de opbrengst hiervan gaat naar de groep. Een tweede bedrag van 250 euro gaat naar Sigrid Wessels uit Ellecom. Op 19 juni gaat zij, met vijf collega’s, naar Frankrijk. Hier willen ze de Alpe d’Huez beklimmen om geld in te zamelen voor een scholenproject in Mwena in Kenia. Daarnaast zijn de niet-verkochte spullen naar het goede doel gegaan. De dochter van de Velpse familie Roosegaarde Bisschop werkt al enkele jaren in een kindertehuis in Zuid-Afrika. Zij zal de kleding daar uitdelen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.