Home / Eerbeek / Aquatonde staat er weer keurig bij

Aquatonde staat er weer keurig bij

EERBEEK – De Aquatonde in Eerbeek staat er weer stralend bij. Vrijwilligers hebben het kunstwerk op de rotonde in de Harderwijkerweg dinsdag onder handen genomen en opgeknapt, zodat het er weer even tegen kan. Er is voornamelijk geschilderd en het merendeel van het kunstwerk is voorzien van een nieuwe coatinglaag. De Aquatonde is jaren geleden ontworpen door Ankie Borgers en door de industrie geschonken aan de Eerbeekse bevolking. Het onderhoud is sinds 2004 in handen van de gemeente Brummen, samen met een enthousiaste groep vrijwilligers. De elementen op de Aquatonde symboliseren water, bossen en industrie. De fabrieksgebouwen en pijpen stellende industrie voor, in de zomer stroomt hier water door. Een mooi gezicht en een waardig kunstwerk voor de entree van het dorp.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.