Home / Bronkhorst / Sponsorloop op rolletjes

Sponsorloop op rolletjes

BRUMMEN – Basisschool St. Pancratius in Brummen hield onlangs een ‘sponsorloop op rolletjes’. De bedoeling hierbij was dat de leerlingen zoveel mogelijk rondjes maakten op een zelf uitgekozen vervoersmiddel. Dit mocht echt van alles zijn, behálve een fiets. En dus raceten skelters, steps, loopfietsen, kruiwagens, skeelers, poppenwagens en zelfs een paard op wielen door Brummen. Het doel wat natuurlijk zoveel mogelijk geld op te halen door de gerolde rondjes te laten sponsoren. En dat is zeer geslaagd, na afloop was er een opbrengst van maar liefst 2500 euro. Dit is bestemd voor de viering van het 125-jarig bestaan van de Pancratiusschool. Hiervoor vinden de komende weken verschillende activiteiten plaats.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.