Speelsters gezocht voor damesteam Oeken

BRUMMEN – VV Oeken kent al jarenlang een vrouwenafdeling. De dames van de Brummense club hebben op aardig niveau gevoetbald in de regio en daarbuiten. Verschillende speelsters hebben zelfs heel hoog gespeeld. Floranne van den Broek en Mirthe Roelvink speelden in de hoofdklasse, eredivisie en het Nederlands Elftal.

Het huidig seizoen verloopt helaas niet zo soepel. Na wat tegenslagen zijn de dames echter klaar voor een nieuwe start. De trainer van de A1 traint nu de dames en er werd een stapje teruggedaan naar de vierde klasse. Het team verwacht het volgend seizoen weer hoge ogen te gooien in de vierde klasse of zelfs terug te gaan naar de derde. Om deze ambitie waar te kunnen maken, kan het team wel wat uitbreiding gebruiken. Meiden en dames vanaf vijftien jaar zijn welkom eens vrijblijvend mee te trainen. Niet alleen speelsters uit Brummen zijn welkom, er zijn al meerdere dames uit Dieren en Zutphen die bij Oeken trainen. De sfeer is goed en de ambitie groot. Toch hoeft nieuw talent niet virtuoos te zijn, ook beginners zijn welkom. Het Dames 1 traint op maandag en woensdag van 19.30 tot 21.00 uur op sportpark de Overkant. Trainer Eddy Vermaat kan meer informatie geven: tel. 06-10892838 of vermaat64@hetnet.nl, evenals Nico Kooman, tel. 0575-564989 of nico.kooman@hetnet.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.