Home / Bronkhorst / OV-chipkaart onder de knie

OV-chipkaart onder de knie

BRUMMEN – Inwoners van de gemeente Brummen hebben onlangs de fijne kneepjes van de OV-chipkaart onder de knie gekregen tijdens een informatiemiddag door Stichting Welzijn Brummen, Samenwerkende Ouderenbonden Gemeente Brummen en Veolia Transport. De invoering van de OV-chipkaart baart veel mensen zorgen. Hoe werkt de kaart, hoe moet je deze opladen en hoe gaat het met je saldo. Mensen die bij de informatiemiddag waren, kregen dit allemaal haarfijn uitgelegd. Daarnaast konden zij allemaal de bus in, om het geleerde in praktijk te brengen en te oefenen. Op vrijdag 28 mei is er een nieuwe voorlichtingsbijeenkomst, dit keer in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek, van 10.00 tot 12.00 uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan tot uiterlijk 26 mei bij SWB, tel. 0575-561988
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.