Muzikale manege

Maar liefst veertien combinaties verschenen afgelopen weekend in de ring van de manege van RV en PC de IJsselruiters in Brummen voor de wedstrijd Kür op Muziek. Paarden en pony’s dansten op muziek van Abba, Marco Borsato en vele anderen. Bij de pony’s ging de overwinning in de klasse L naar een eigen lid, Josien van Empelen met pony Senn Oeuch. In de klasse M won Berdien Limpers, eveneens een IJsselruiter, met haar pony Casper. Deze dames staan op de foto. In de klasse Z ging de overwinning naar Fieke van de Esschert van PC Semper Fidelis. Bij de paarden ging zowel de eerste als de tweede prijs naar Grada Hietbrink van RV Zuidwijk. IJsselruiter Marjon Willem-Breukink reed een kür met haar paard Benneton Sorento. Deze combinatie heeft weinig wedstrijdervaring, maar eindigde op een prima vierde plaats. De vereniging kijkt terug op een geslaagde muzikale dag.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.