Velps schaakteam kampioen

VELP/WIJCHEN – Het eerste team van de Velpse Schaakvereniging is er in geslaags om tijdens de slotronde in Wijchen het kampioenschap te veroveren van de eerste klasse in de Oostelijke Schaakbond. Met deze overwinning promoveert het team naar de promotieklasse, de eredivisie van de regionale bond. Velp was vorig seizoen ook al gepromoveerd en is dus in twee jaar, twee klassen omhoog geschoven.
Ook het tweede Velpse team deed het beter dan verwacht. Het team leek regelrecht te degraderen, maar heeft door een forse overwinning in de laatste ronde de laatste plek weten te ontlopen. Ondanks deze overwinningen, kan de Velpse Schaakvereniging uitbreiding goed gebruiken. Wie eens kennis wil maken met de vereniging kan tot en met juni elke vrijdagavond vrijblijvend meedoen in ontmoetingscentrum De paperclip aan de Eiberstraat 14 in Velp.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.