Home / Velp / Expositie Le vieux Perigord

Expositie Le vieux Perigord

VELP – Stan Dekker exposeert tot en met 28 mei in de lichtstraat van de Paperclip aan de Eiberstraat 14-16 in Velp. Dekker was docent tekenen op verschillende middelbare scholen en heeft jarenlang cursussen gegeven in de Paperclip. Zijn fijnzinnige tekeningen ontstonden tijdens tochten door de Dordogne, op terrasjes en dorpspleinen. Het zijn momentopnamen, summier aangezet met enkele kleuraccenten in waterverf. Iedere tekening heeft zijn eigen verhaal, vaak opgetekend uit de mond van de plaatselijke bevolking.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.