Tiener gewond bij aanrijding in Leuvenheim

LEUVENHEIM – Een 13-jarige meisje uit Dieren is dinsdagmiddag bij een ongeval op de Arnhemseweg (N 348) in Leuvenheim gewond geraakt. Zij stak plotseling de rijbaan over en een automobilist kon een aanrijding niet meer voorkomen.

De aanrijding werd omstreeks 13.30 uur bij de alarmcentrale gemeld. Politie, een ambulance en een gealarmeerde traumahelikopter gingen naar de opgegeven locatie. Het meisje is gestabiliseerd en per ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen vervoerd. Haar letsel is nog onbekend.

Uit een eerste onderzoek is gebleken dat zij met haar broer op het fietspad dat evenwijdig aan de hoofdrijbaan ligt, richting Dieren fietste. Ter hoogte van het Wilgenpad stak zij plotseling de rijbaan over.

Een in dezelfde richting rijdende 62-jarige automobilist uit Brummen kon een aanrijding niet meer voorkomen. Verklaringen van getuigen geven aan dat de man niet te hard heeft gereden. De verkeersongevallendienst van de politie stelt een nader onderzoek in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.