Nivon Veluwe Dagen

HALL – Onder de naam Nivon Veluwe presenteerden het natuurvriendenhuis De Bosbeek uit Bennekom, het Natuurvriendenhuis ABK en de camping het Hallse Hull uit Hall vrijetijdsbeurs Nivon Veluwe Dagen, geopend door burgemeester Joosten van de gemeente Brummen.

Ter gelegenheid van het 80-jarig bestaan van Natuurvriendenhuis ABK werden de deuren twee dagen open gezet, met activiteiten voor kampeerliefhebbers, kunst- en natuurliefhebbers, met workshops en presentaties van Nivon activiteiten.
Het Nivon als netwerk voor natuur en cultuur is de plaats waar mensen met een groen hart en een maatschappelijke betrokken blik een thuis vinden. In samenwerking met de gemeente Brummen en het Veluwse Bureau voor Toerisme presenteerden zij de verblijfsmogelijkheden van het Nivon op de Veluwe.
Onder het genot van huisgemaakte hapjes en drankjes en met muziek en zang van orkestjes uit de omgeving op de achtergrond, ontvingen de bezoekers informatie van duurzame organisaties zoals Natuurmonumenten en het Geldersch Landschap.
Kunstkring Brummen was er met een Beeldenroute en expositie voor de kunstliefhebbers. Daarnaast konden zij genieten van een presentatie Tai Chi, een Chinese vechtkunst. De bezoekers van de beurs zijn nu helemaal klaar voor de zomer met genoeg folders over kinderactiviteiten, kampeerinformatie en zomeractiviteiten op zak. – foto Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.