Spiker mini’s kampioen

EERBEEK – Het was zaterdag 10 april een spannende dag voor het Spiker miniteam M6-1 uit Eerbeek. Megan, Celine, Romy, Meike, Roos en Nicole stonden eerste in de poule en hadden nog vier punten nodig om kampioen te worden. Nadat het team een aantal punten voor kwam te staan, maakte de spanning plaats voor enthousiasme en de meiden gaven de voorsprong niet meer weg.

De eerste set werd gewonnen en ook inde tweede set werden er volop punten gescoord door Spiker. Het kampioenschap was hiermee behaald en de meiden waren hier zichtbaar blij mee. Deze ochtend speelden zij nog twee wedstrijden en ook die werden met 4-0 gewonnen. Na de laatste wedstrijd werden het team en e coaches gehuldigd. Spiker heeft hen bloemen en snoep overhandigd. Bij binnenkomst in de kantine, schalde het lied We are the champions uit de boxen en heeft het team gesmuld van een slagroomtaart.
Binnenkort zijn er gratis trainingen te volgen bij Spiker, op 26 april mogen vriendje en vriendinnetje meetrainen. Vervolgens mogen alle kinderen die op 20 mei deelnemen aan de schoolsportdag op 7, 14 en 21 juni gratis trainingen volgen bij Spiker. De vereniging biedt circulatievolleybal aan op alle leeftijdsgroepen vanaf 6 jaar. De mini’s trainen op de maandag vanaf 16.00 uur in sporthal de Bhoele in Eerbeek.

www.spiker.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.