Ichtus koor zoekt drummer en gitarist

DIEREN – Interkerkelijk koor Ichtus uit Dieren zoekt voor het seizoen 2010-2011 een nieuwe drummer en gitarist. Het koor oefent iedere woensdag van 20.00 tot 21.45 uur in de Ontmoetingskerk in Dieren. Het combo oefent één tot twee keer per maand. Het Ichtus koor zingt christelijke nummers, Nederlands en Engelstalig. Op dit moment zingt het koor ook een aantal nummers van het Oslo koor. De vijftien koorleden worden begeleid door pianist en dirigent Cor Hoevers. Ook nieuwe koorleden zijn van harte welkom. Kom een keer luisteren tijdens de repetitieavond.

p.a. Domeinlaan 2
E-mail. ichtuskoor@hotmail.com
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.