Tijdelijke afsluiting Kerkweg Beekbergen

BEEKBERGEN – Vanaf maandag 19 april starten er werkzaamheden aan de riolering en de rijbaan van de Kerkweg in Beekbergen. Hiervoor wordt de Kerkweg tot en met 11 juni afgesloten. De omleiding wordt ter plekke met borden aangegeven. Om overlast voor bewoners tot een minimum te beperken, wordt de Kerkweg alleen afgesloten voor doorgaand verkeer. De weg blijft wel berijdbaar voor aanwonenden. Overige werkzaamheden worden zoveel mogelijk in fasen uitgevoerd. Het eenrichtingverkeer in de Libellestraat wordt tijdelijk opgeheven. Bewoners van deze straat kunnen bij hun woning komen door gebruik te maken van de Dorpsstraat. Er blijft parkeermogelijkheid voor de appartementen aan de Kerkweg 44 tot en met 66.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.