Nieuwe bestuursleden bij D66 Rheden

VELP – De Rhedense afdeling van D66 heeft twee nieuwe bestuursleden. Marlies Miedema is de nieuwe secretaris en Paul Jans is gekozen als voorzitter van de partij.

Miedema en Jans volgen Ron König en Krista den Hertog op, die sinds vorige maand in de Rhedense gemeenteraad zitten. Ex-secretaris König wordt deze week geïnstalleerd als wethouder van ruimtelijke ordening, bouwen en onderwijs. Voormalig partijvoorzitter Den Hertog vervult nu de taak van fractievoorzitter. Jans ziet zijn afdelingsvoorzitterschap met vertrouwen tegemoet. ¨Ik zal er alles aan doen om het succes van het afgelopen jaar voort te zetten. Met behulp van een sterke wethouder als Ron König en een enthousiaste driemansfractie onder leiding van Krista den Hertog moet dit zeker lukken.¨ D66 kwam in maart vanuit het niets met drie zetels de raad binnen. Het bestuur van D66 Rheden bestaat verder uit Bert Hageman en Aart Nugteren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.