Uitslagen duivenwedvluchten

REGIO – De voetbalcompetities lopen ten einde en dat betekent traditiegetrouw dat de duivenvluchten weer van start zijn gegaan. De eerste vlucht werd gevlogen vanaf Sint Job in ’t Goor. De snelste van de Kring was Ria Witjes van de Postduif uit Giesbeek met duif 0 7-6157317 en een snelheid van 1280,446 m.
Uitslag: Luchtbode Doesburg: 1,4. W. Verheij, 2,3. Th. Modderkolk, 5. W.G.M. ten Dolle. Gevleugelde Vrienden Dieren: 1. J. van Minkelen, 2. A. Welgraven, 3. P. Troost, 4. B. Willemsen, 5. Comb. Pelgrim. Postduif Giesbeek: 1. Ria Witjes, 2,3,4,5. H.F.M.Engelsman.
Rheden Rheden: 1,2,3 Comb. Worm, 4,5. Comb. Curré-Eefting. Zwaluw Rheden: 1. R.B. Gerritsen, 2. Comb. Liethof-Bosveld, 3. A. van Santen, 4. R.B. Gerritsen jr. 5. M. Verbeek.
De duiven van Ons Vermaak Eerbeek vlogen vanuit Meer. De uitslslag: 1, 2 en 5: R. Yanar; 3 en 4: Comb. Nijmeijer-Wezenberg.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.