Jubileum Schaapscheerdersfeest Loenen

LOENEN – Het Schaapscheerdersfeest in Loenen wordt dit jaar een bijzonder feest. Het wordt op 5 juni voor de veertigste keer gehouden. De organiserende stichting wil het evenement een feestelijk tintje geven.
De mannen en vrouwen zijn druk met de voorbereidingen. De eerste activiteit is de verloting om uit de kosten te komen. Men wil dit feest vrij toegankelijk houden. Daarom moeten er flink wat loten worden verkocht. De hoofdprijs is een rondvlucht boven Loenen en omgeving en verder mooie prijzen als een TV, een fiets en nog veel meer. Verder wordt er voor de jeugd een kleurwedstrijd uitgeschreven. De verkoop van de loten start binnenkort.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.