Home / Loenen / Jubileum Schaapscheerdersfeest Loenen

Jubileum Schaapscheerdersfeest Loenen

LOENEN – Het Schaapscheerdersfeest in Loenen wordt dit jaar een bijzonder feest. Het wordt op 5 juni voor de veertigste keer gehouden. De organiserende stichting wil het evenement een feestelijk tintje geven.
De mannen en vrouwen zijn druk met de voorbereidingen. De eerste activiteit is de verloting om uit de kosten te komen. Men wil dit feest vrij toegankelijk houden. Daarom moeten er flink wat loten worden verkocht. De hoofdprijs is een rondvlucht boven Loenen en omgeving en verder mooie prijzen als een TV, een fiets en nog veel meer. Verder wordt er voor de jeugd een kleurwedstrijd uitgeschreven. De verkoop van de loten start binnenkort.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.