Home / Eerbeek / Pasen in Eerbeek

Pasen in Eerbeek

De Dwarsliggers en Ondernemers Vereniging Eerbeek (OVE) hebben bijgedragen aan een geslaagde Pasen. Op de drie winkelpleinen liepen paashazen, die eieren uitdeelden aan het publiek. Hierbij lieten ze zich niet tegenhouden door het slechte weer. De volgende activiteit is op 8 mei, de dag voor Moederdag. Alle moeders krijgen dan een roos aangeboden. Dit gebeurt door de mannen van de Dwarsliggers, die hiervoor hun mooiste pak aantrekken. Op zaterdag 19 juni zijn de winkelende vaders aan de beurt.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.