Home / Eerbeek / Jubileumactiviteiten De Dwarsliggers

Jubileumactiviteiten De Dwarsliggers

EERBEEK – De flessenactie op 6 maart van carnavalsvereniging De Dwarsliggers uit Eerbeek was een groot succes. Ook de bingo’s in zaal Spoorzicht, tot nu toe, doen het goed. Op 25 april, 2, 9 en 16 mei wordt er weer een bingo gespeeld. Deze bingo’s zijn niet alleen voor de echte bingospeler, maar voor iedereen die een gezellige avond wil. De zaal is om 19.00 uur open en het bingo begint om 19.30 uur. Dankzij de Eerbeekse middenstand zijn er weer nieuwe prijzen te winnen, naast de geldprijzen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.