Home / Doesburg / Brand in woning Hyacintstraat

Brand in woning Hyacintstraat

DOESBURG – Woensdag werd de brandweer van Doesburg rond vier uur ’s middags opgeroepen voor een binnenbrand aan de Hyacintstraat in Doesburg. Ter plaatse gekomen bleek uit een bovenraam een rookwolk te komen. De bewoners waren al buiten en in veiligheid. In korte tijd heeft de brandweer de brand geblust en kon er weer ingepakt worden. De schade is gelukkig beperkt gebleven. Vermoedelijk is een brandende kaars de oorzaak geweest – foto: Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.