Daniëlle Noordermeer ook in hogere dressuurklasse succesvol

BRUMMEN – In maart j.l. werd Daniëlle Noordermeer, uitkomend voor RV de IJsselruiters uit Brummen, met haar paard Zon Primaire tijdens de Nederlandse Kampioenschappen reservekampioen in de klasse M2 dressuur. Kort daarna maakte de combinatie de overstap naar de klasse Z1. De combinatie moest wel even wennen aan het rijden in een grotere baan, maar dat was aan de uitslagen niet te merken. In Laag-Soeren werd meteen 2 x een 2e prijs gewonnen met 216 en 221 punten, goed voor 3 winstpunten. In Vragender werd de proef beloond met 206 punten en een 3e plaats.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.