Compost van Sp. Brummen

BRUMMEN – Alle mogelijkheden tot geld binnenhalen voor het 100-jarig bestaan worden door de jubileumcommissie aangepakt. Op zaterdag 10 april werd de gemeentelijke compostactie gehouden en ook daar staken de Sportclub Brummenleden de handen uit de mouwen en werd een leuk bedrag verdiend voor de jubileumkas. Onder leiding van Rijk Ramerman was op de Brummense gemeentewerf een groep van acht personen actief om de zakken compost bij de ‘ophalers’ in de auto/aanhangwagen (of zelfs in de kruiwagen) te laden. Het klusje stond gepland voor de periode van 10.00 tot 14.00 uur, maar om 13.00 uur kon al het bord ‘Uitverkocht’ op het hekwerk worden gehangen. Ramerman vertelt enthousiast: “We hadden een leuke groep. Er werd gewerkt, maar we hebben ook veel gelachen. Er was een ambtenaar van de gemeente Brummen om alles in goede banen te leiden.” Hij maakt de gemeente een compliment voor de goede verzorging op deze compostdag. “Er was koffie met koek en rond het middaguur kregen we een prima verzorgde lunch. Alles was goed geregeld.”
De jubileumcommissie is blij met de inzet van deze Sportclub Brummenleden tijdens de compostactie, waardoor steeds meer het gevoel van ‘we doen het met z’n allen’ ontstaat
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.