Home / Velp / SP inventariseert klachten ov-chipkaart

SP inventariseert klachten ov-chipkaart

VELP – Treinreizigers kunnen op vrijdag 16 april op het station in Velp hun beklag doen over de ov-chipkaart.

Tussen 15.00 en 16.30 uur neemt de Rhedense SP klachten van reizigers in ontvangst over het gebruik van het nieuwe reissysteem. De SP wil weten wat de ervaringen zijn in Rheden en omstreken. De Gelderse afdeling van de SP is een meldpunt gestart, omdat de provincie volgens de partij geen onderzoek wil doen naar de invoering van de kaart. Er kwamen de afgelopen tijd meldingen binnen over prijsverhogingen en andere ongemakken. De SP zal de klachten bundelen in een zwartboek en vervolgens aanbieden aan de provincie. Voor klachten over de ov-chipkaart is tevens een website geopend: www.meldpuntovchip.nl.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.