Home / Velp / Spotz! Zoekt enthousiaste tenor

Spotz! Zoekt enthousiaste tenor

VELP –  In november 2009 is zanggroep Spotz! opgericht. Zeven zangeressen en vijf zangers met veel energie bouwen elke donderdagavond in Velp aan een gevarieerd meerstemmig a capella repertoire onder leiding van Esther van der Heiden. Spotz! zoekt nog een tenor met zangervaring. De zanggroep verwelkomt graag een tenor die is aangestoken door dit enthousiasme en die zin heeft om zijn zangkwaliteiten uit te breiden en kijken waar hij kan komen. Belangstellenden kunnen een afspraak maken om te komen kijken, luisteren en meezingen.

Tel. 06 – 25106557
E-mail spotz@upcmail.nl
www.vocalgroupspotz.nl

 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.