Spotz! Zoekt enthousiaste tenor

VELP –  In november 2009 is zanggroep Spotz! opgericht. Zeven zangeressen en vijf zangers met veel energie bouwen elke donderdagavond in Velp aan een gevarieerd meerstemmig a capella repertoire onder leiding van Esther van der Heiden. Spotz! zoekt nog een tenor met zangervaring. De zanggroep verwelkomt graag een tenor die is aangestoken door dit enthousiasme en die zin heeft om zijn zangkwaliteiten uit te breiden en kijken waar hij kan komen. Belangstellenden kunnen een afspraak maken om te komen kijken, luisteren en meezingen.

Tel. 06 – 25106557
E-mail spotz@upcmail.nl
www.vocalgroupspotz.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.