Bekijk het in Klas Vijf

VELP – In galerie Klas Vijf in Velp is er zaterdag 24 april weer een optreden van zeven talentvolle dames van de vooropleiding van het conservatorium, muziekopleiding van ArTez, aan de Arnhemse Hogeschool voor de Kunsten. Een muzikale show onder leiding van Mariélle Vesters. Dit als openingsfeest van de 69ste expositie met schilderijen van twee, voor Velp bekende exposanten, Karin Elfrink en Wim Zurné en een nieuweling voor de galerie, Gerda Kunst. Het openingsfeest is voor iedereen gratis toegankelijk. De expositie is tot en met 24 mei op donderdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur te zien en op zondag en beide pinksterdagen van 13.00 tot 17.00 uur.

www.klasvijf.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.