Home / Velp / Bekijk het in Klas Vijf

Bekijk het in Klas Vijf

VELP – In galerie Klas Vijf in Velp is er zaterdag 24 april weer een optreden van zeven talentvolle dames van de vooropleiding van het conservatorium, muziekopleiding van ArTez, aan de Arnhemse Hogeschool voor de Kunsten. Een muzikale show onder leiding van Mariélle Vesters. Dit als openingsfeest van de 69ste expositie met schilderijen van twee, voor Velp bekende exposanten, Karin Elfrink en Wim Zurné en een nieuweling voor de galerie, Gerda Kunst. Het openingsfeest is voor iedereen gratis toegankelijk. De expositie is tot en met 24 mei op donderdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur te zien en op zondag en beide pinksterdagen van 13.00 tot 17.00 uur.

www.klasvijf.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.