Home / Leuvenheim / Te snel door Leuvenheim

Te snel door Leuvenheim

LEUVENHEIM – Naar aanleiding van klachten over het te hard rijden tussen Dieren en Brummen, heeft de politie vrijdag een snelheidscontrole gehouden op de Arnhemseweg in Leuvenheim. 63 Overtreders krijgen binnenkort de boete thuisgestuurd.
De wijkagent had klachten gekregen over het snelheidsgedrag op deze doorgaande weg, waar ook regelmatig kinderen oversteken. Bij de controle passeerden 1.650 voertuigen de radarauto. Van hen reden er 63 harder dan de toegestane 50 km per uur. De hoogst gemeten snelheid was 70 km.
 

Lees ook

Leuvenheim wandelt

LEUVENHEIM – Op zondag 5 november hield Leuvenheims Belang een herfstwandeling. Met zo’n 15 dorpsgenoten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.