Te snel snel, geen rijbewijs, valse identiteit

DREMPT – De politie heeft donderdag een 19-jarige jongeman uit Doesburg aangehouden voor het opgeven van een valse identiteit. Hij reed in een auto 50 km. te snel en bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs te zijn.

De politie zag de jongeman omstreeks 16.30 uur rijden op de Zomerweg te Drempt. De jongeman reed 110 km per uur terwijl ter plaatse 60 km. is toegestaan. Hij werd hiervoor staande gehouden. Hij kon zich niet legitimeren en gaf een valse naam op. Hierop werd hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. Bij controle bleek tevens dat de bestuurder niet in het bezit van een geldig rijbewijs was. Hij is heengezonden met een drietal bekeuringen voor het opgeven van een valse identiteit, te hard rijden en rijden zonder geldig rijbewijs.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.