Home / Drempt / Te snel snel, geen rijbewijs, valse identiteit

Te snel snel, geen rijbewijs, valse identiteit

DREMPT – De politie heeft donderdag een 19-jarige jongeman uit Doesburg aangehouden voor het opgeven van een valse identiteit. Hij reed in een auto 50 km. te snel en bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs te zijn.

De politie zag de jongeman omstreeks 16.30 uur rijden op de Zomerweg te Drempt. De jongeman reed 110 km per uur terwijl ter plaatse 60 km. is toegestaan. Hij werd hiervoor staande gehouden. Hij kon zich niet legitimeren en gaf een valse naam op. Hierop werd hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. Bij controle bleek tevens dat de bestuurder niet in het bezit van een geldig rijbewijs was. Hij is heengezonden met een drietal bekeuringen voor het opgeven van een valse identiteit, te hard rijden en rijden zonder geldig rijbewijs.
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.