Middenstanders betrokken bij Doesburgse Hanzefeesten

DOESBURG – zaterdag 12 juni staat de binnenstad van Doesburg geheel in het teken van de middeleeuwen, de Doesburgse Hanzefeesten vinden dan plaats. De organisatie heeft na het succes van vorig jaar besloten om dit jaar alle middenstanders van Doesburg te betrekken bij dit evenement en uit te nodigen om mee te doen met een workshop. De middenstanders kunnen zelf met een idee komen voor een activiteit. Iedere onderneming die deelneemt met een workshop komt op de website van de Doesburgse Hanzefeesten met een uitleg over de interactiviteit en met gegevens van hun onderneming. Omdat niet iedere onderneming zich leent voor een workshop, zijn er ook andere manieren om een middeleeuws tintje te geven aan de onderneming. Ondernemers kunnen zich bijvoorbeeld opgeven voor het naspelen van een oude pottenbakker, broodbakker of schoenmaker op de ouderwetse manier. Ondernemers kunnen ook tegen een kleine vergoeding kleding lenen bij de Stichting Doesburgse Hanzefeesten.

Tel. 0313 – 484489
E-mail info@doesburgsehanzefeesten.nl
www.doesburgsehanzefeesten.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.