Nieuwe sportclub voor kinderen met een beperking

DE STEEG – Het Kinderkwartier in De Steeg heeft nu, naast een knutselclub, kookclub, scoutingclub en een puberclub voor kinderen met ontwikkelings- en gedragsproblemen of een handicap, ook een sportclub. Hier worden verschillende sporten laagdrempelig aangeboden, plezier staat voorop. De eerste sportclub is op dinsdag 18 mei van 16.00 tot 17.00 uur, daarna wekelijks op dinsdag op dezelfde tijd, tot en met 6 juli. De kinderen kunnen om 15.00 uur al komen om te spelen en naderhand kunnen zij nog tot 18.00 uur blijven. De groep bestaat maximaal uit tien kinderen, geef dus snel op. De lessen kunnen betaald worden vanuit het persoonsgebonden budget.

Tel. 026 – 4959063 (Ma t/m do van 09.00 – 14.00 uur)
E-mail. info@hetkinderkwartier.nl
www.hetkinderkwartier.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.