Velpse turnster naar Nederlands Kampioenschap

VELP – Eva Geurken uit Velp en senior turnster bij turnvereniging AAC in Arnhem, heeft zich onlangs geplaatst voor de landelijke finale in de derde divisie. Voor de halve finale heeft ze de afgelopen weken hard getraind in de turnhal op sportcentrum Valkenhuzien. In deze halve finale konden zes van de 35 turnsters zich plaatsen voor een plaats in de finale. De concurrentie was zwaar en de onderlinge verschillen erg klein. Eva turnde sterk op brug en balk en de onderdelen sprong en vloer waren naar behoren. Een goede vierkamp leverde haar in totaal 46.750 punten op, genoeg voor een derde plaats. De finale is op 24 april in Terneuzen. Daar gaat Eva met 26 turnsters uit Nederland de strijd aan om de medailles in de derde divisie van het senioren turnen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.