Benefietconcert voor de stichting A.L.S.

VELP – Vrouwen Vocaal Velp en het Velper Middagkoor verzorgen zondagmiddag 26 september een Benefietconcert voor de stichting A.L.S. in de R.K. kerk aan de Emmastraat in Velp. De stichting A.L.S. zet zich in voor wetenschappelijk onderzoek voor deze fatale spierziekte en voor ondersteuning van de patiënten.

Vrouwen Vocaal Velp zingt geliefde nummers uit het repertoire van onder andere Badings, Hurd, Massenet, twee Franse liederen en twee delen uit de Mis van Rheinberger. Het koor staat onder leiding van Miriam Westgeest. Samen met het Middagkoor, onder leiding van Ton de Waal, worden delen uit Die Launige Forelle en variaties op het bekende thema van Schubert gezongen.
Indien men zich aangesproken voelt door de doelstelling en zin hebt om mee te zingen, kan men contact opnemen met secretaris mevrouw T. Frentrop via tel. 026 – 3515442. Afhankelijk van leeftijd en zangervaring zal één van beide koren u ontvangen. Als bijdrage in de exploitatiekosten stellen de initiatiefnemers een bijdrage van respectievelijk 70 en 50 euro voor deelname aan dit project op prijs.
De repetities van Vrouwen Vocaal zijn op maandagavond in het gebouw van de NPB aan de Fabiusstraat 12 in Velp en die van het gemengde Middagkoor op dinsdagmiddag op dezelfde locatie.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.